2e verslag in Zweden
Door: maryvo
Blijf op de hoogte en volg Marco en Yvonne
22 Juni 2012 | Zweden, Skellefteå
Onze reis verloopt voorspoedig.
We willen eerst naar de Noorkaap en daarna weer zigzaggend naar het zuiden terug rijden.
WE hebben inmiddels een aantal campings aangedaan en we moeten zeggen, ze zijn prima. Mooie plaatsen en de sanitaire voorzieningen zijn boven verwachting. Dus niet met onze toiletrol over de camping.......
De km-teller staat inmiddels op 3504km. Dus de camper is al lekker ingereden.
Van de week hebben we een paar dagen in de Provincie Angermanlan op een camping gestaan. In natuurreservaat Norfallviken. Daar is in de ystijd door kruiend ijs stenen en rotsen het land opgeduwd.Door de jaren heen zie je de verschillende kleuren van de stenen veranderen.
Een schitterend gezicht.
Nu zijn in Jokkmokk, Lapland aangekomen.
In ons volgende verslag meer.
groetjes
M en Y.
22 Juni 2012 - 09:46
Fred En Stella:
Blij dat je het naar je zin hebt. Mooie foto's maar in zo'n mooi land kan dat bijna niet anders. Kijk goed uit en maak er verder ook een mooie reis van.
22 Juni 2012 - 11:28
Anja & Richard Van Dijk - Vijfhuizen:
Mooie foto's! Wat een mooie blauwe lucht! Hebben jullie Photoshop bij je?
Mogen we volgende keer ook naar Marco's gezicht kijken? Is t'ie al een beetje verbrand door de Midzomernachtzon?
Wat eten jullie daar zoal? Gaat Marco vissen in dat mooie water? Wat zit er eigenlijk in dat water? Zeemeerminnen?
Goede verdere reis!
Anja & Richard -
22 Juni 2012 - 11:28
Will:
Fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben. Kijken jullie uit voor de oerberen die in de natuurreservaten rondlopen. Marc zo'n rugzak staat je goed. Heel veel plezier en rust goed uit. -
23 Juni 2012 - 08:58
De Smannies En Flip:
Ziet er stoer uit zo helemaal in het hoge Noorden.
Lekker eten daar??? Moet er gejaagd worden, of een visje vangen?? ( grens verleggend!!!!)
Aan de lucht te zien hebben jullie beter weer dan wij hier.
Volgende keer wel een foto van Yvon, je kunt het Marc.
Hier alles ok en onze kleine rakker groeit als kool.
Denk aan de muggen......................
Geniet en doe voorzichtig.
Gr, H,S& F -
23 Juni 2012 - 09:03
Suresh:
Heerlijk om te lezen dat jullie t naar jullie zin hebben.
Zorg goed voor elkaar.
gr. Suresh -
23 Juni 2012 - 11:07
Balletje:
klinkt allemaal goed ziet er super relaxt uit. kijk uit naar het volgende verslag. Ben zelf als kind ook in lapland geweest kan me herinneren dat er van die tenten langs de weg stonden en als ze een toerist zagen gingen ze zich snel omkleden in hun lappen outfit om vervolgens rendiervachttasjes te kunnen verkopen. Nog steeds zo? -
23 Juni 2012 - 12:56
Jacqueline:
Helemaal leuk om te lezen dat jullie genieten. Jullie hebben het verdiend. Maar er een mooie tijd van. En geniet van de mooie momenten die nog gaan komen. Dikke kus x Jacqueline